Tack för ditt senaste köp!

Vi är mycket glada över att du har valt att handla hos oss och uppskattar verkligen ditt förtroende. Var trygg i att vi är engagerade i att överträffa dina förväntningar med våra exceptionella produkter och service.

Att få rätt storlek - experimentera och ta dig tid

Den strimlade minnesskumkudden är utformad för enkel anpassning, så känn dig fri att experimentera och hitta den perfekta passformen för dig. Med den medföljande canvaspåsen är det enkelt att justera skummet. Kom ihåg att varje persons kropp och preferenser är unika, och endast du kan avgöra vad som är bäst för dig.

cool comfort guide

Vi har skapat en användbar guide som följer med din beställning. Som du kommer att se är det enkelt att göra justeringar, och du behöver inte oroa dig för att hantera det extra skummet. Kudden levereras med en mängd skum som passar de flesta människor.

Men beroende på din sovställning och hur ofta du byter position, erbjuder vi några utgångspunkter för kuddstorlek:

  • Sidosovare: För dem som främst sover på sidan, sikta på en kuddehöjd som liknar din axelbredd. Detta hjälper till att hålla ditt huvud i nivå med sängen.
  • Ryggsovare: Om du föredrar att sova på ryggen, välj en något kortare kudde. Målet är att stödja nacken och axelområdet, med nacken i en jämn position utan att böja för långt upp eller ned.
  • Magsovare: Även om det inte rekommenderas av de flesta experter, om det att sova på magen är din föredragna sovställning, kan vår COOL COMFORT-kudde passa dig. Denna position kräver den lägsta kuddehöjden för att förhindra belastning på ryggen som orsakas av en onaturlig nackvinkel.

Kom ihåg att dessa förslag endast är riktlinjer. Om det fanns en universal lösning som passade alla skulle inte denna justerbara kudde med strimlat minnesskum existera! Var noga med att utforska olika alternativ och upptäck vad som känns bäst för dig.


Skötselanvisningar

  • Tvätt av minnesskum - Ej maskintvättbar!
  • Tvätt av inre och yttre kuddfodral - Maskintvättbar vid 40°C. Se till att helt tömma det inre fodralet från strimlat minnesskum.
  • Torkning - Ej lämplig för torktumlare. Måste lufttorka i skugga.
  • Kemtvätt - Ej lämpligt för kemisk rengöring.

Behöver du hjälp?

Om du behöver hjälp eller har några frågor angående din beställning är du välkommen att kontakta oss på service@zenbed.se - vårt dedikerade team är alltid redo att hjälpa och stödja dig!