Tack för ditt köp!

Tack för att du väljer att handla hos oss! Vi värdesätter ditt förtroende, och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla dina förväntningar på våra produkter.

Påslakaninformation för ditt nya paket

När du mottar ditt paket kanske du undrar var påslakanet du beställt befinner sig. Oroa dig inte! För att ge det bästa första intrycket har vi redan placerat påslakanet på kudden åt dig.

Minneskum skiljer sig från traditionella fjäderfyllda kuddar. Som en fast block kräver minneskum inte ett inre fodral för att hålla skummet; minneskummet fungerar självt som yttersta lagret. Detta innebär att du endast behöver ett påslakan.

Du kan använda vilket påslakan som helst, men våra tester visade att vissa kan hindra den kylande gelen från att prestera optimalt. För bästa resultat rekommenderar vi våra specialtillverkade påslakan, som är gjorda av en speciell tygdesign som kompletterar och förbättrar DEN KYLANDE KUDDEN. Våra påslakan är också anpassade för att passa den specifika formen på den valda kudden, vilket garanterar att inga lösa ändar eller för trånga områden förekommer.

Så här får du ut det bästa av din Kylande kudde

Den Kylande kudden är fylld med kylteknik som vi vill hjälpa att nå sin fulla potential, så att du kan njuta av en god nattsömn. Eftersom kudden är tillverkad av en revolutionerande kylgel uppnås bästa kyleffekt genom att gelen är kall innan den används. På så vis kommer den att kunna behålla kyleffekten och hålla sig kall längre, så att du får bästa möjliga nattsömn. Men oroa dig inte! Allt detta är inte nödvändigt för att din kudde ska ha en kylande effekt. Oavsett hur du tänker använda kudden kommer den att ha en kylande effekt jämfört med din vanliga kudde.

Men för den som vill optimera kyleffekten har vi samlat några goda råd:

  • Förvara inte din kudde på en plats där den exponeras för direkt solljus och/eller värme under dagen. Det kan göra så att kuddens inbyggda kylgel använder energi för att kyla under dagen, och då kommer kuddens fulla effekt att försvagas, och du får inte dess fulla kyleffekt när det är dags att lägga sig.
  • För att se till att kuddens kylgel håller sig kall kan du med fördel förvara kudden i ett mörkt, svalt rum eller skåp, utom räckhåll från solen och dess värme.
  • Om det väntas en extremt varm natt, eller om du bara vill att kudden ska uppnå sin fulla, kallaste potential kan du förvara den i frysen eller i en kylväska i ca 30 minuter innan du ska använda den. På så vis kommer gelen i kudden att ha absorberat den kalla omgivningen och kan frisläppa kylan omedelbart när den tas i bruk.

Skötselråd

  • Tvätt av kudden – Ej lämplig för maskintvätt! – Kan torkas av med en fuktig trasa, eventuellt med lite tvättmedel
  • Tvätt av kuddfodralet – Tvättas i 40 °C
  • Torkning – Torktumla ej! – Måste lufttorkas i skugga.
  • Möjligheter till kemtvätt – Kudden får ej kemtvättas

Behöver du hjälp?

Om du behöver hjälp eller har frågor om din beställning, kontakta service@zenbed.se – vi är redo att stå till tjänst!