Tack för ditt köp!

Tack för att du väljer att handla hos oss! Vi värdesätter ditt förtroende, och vi kommer att göra vårt bästa för att uppfylla dina förväntningar på våra produkter.

Så här använder du din Kylande mask

Lägg masken i frysen i 1–2 timmar i den medföljande fryspåsen, eller använd en egen. Om masken är alltför kall när du tar ut den ur frysen kan du låta den ligga i rumstemperatur tills den når önskad temperatur. När masken har nått önskad temperatur placerar du den på ditt huvud. Om din huvudvärk, svullnad eller smärta förvärras eller är ihållande, kontakta din läkare och/eller sök läkarhjälp.

Skötselråd

  • Tvättråd – Torka av masken med en fuktig handduk eller trasa. Masken får inte läggas i eller övertäckas av vatten. Låt produkten lufttorka om den blir blöt.
  • Torkning – Låt produkten lufttorka i skuggan om den blir blöt.

VARNING: Undersök alltid innerfodret och överdraget och leta noggrant efter iskristaller, revor och hål innan användning. Använd inte masken om du ser iskristaller eller gel.

OBSERVERA: Använd enbart masken enligt anvisningarna. Frys den alltid i en fryspåse. Använd enbart på torr hud. Använd inte produkten om den är för kall för att röra. Använd den inte på infekterade områden eller öppna sår utan att först samråda med läkare. Lägg den inte i torktumlare eller tvättmaskin. Lägg den inte i vatten. Använd den inte om den är blöt. Får ej förtäras.

UPPHÖR MED ANVÄNDNINGEN: Om gelen av någon anledning kommer i kontakt med huden eller ögonen, skölj omedelbart området med tvål och vatten. Om du får en allergisk reaktion, rengör området grundligt med tvål och vatten och kontakta omedelbart läkare.

Behöver du hjälp?

Om du behöver hjälp eller har frågor om din beställning, kontakta service@zenbed.se – vi är redo att stå till tjänst!