Tack för ditt senaste köp!

Vi är glada att du har valt att handla hos oss, och vi uppskattar verkligen ditt förtroende. Du kan vara helt trygg med att vi är dedikerade att överträffa dina förväntningar med våra exceptionella produkter och service.

Revolutionera din sömn med vår varmminneskumkudde!

Välkommen till den ultimata upplevelsen av komfort och välbefinnande! Vår minneskumkudde är utformad för att leverera en himmelsk sömnupplevelse som överträffar det vanliga. Med den senaste tekniken integrerad i denna kudde kommer du att upptäcka ett helt nytt sätt att sova på. Tänk dig att sjunka ner i en mjuk och stödjande kudde som exakt anpassar sig efter din huvudform samtidigt som den ger en härlig varm upplevelse med tre olika temperaturinställningar. Oavsett om du vill ha en mild och lugnande värme eller en mer uppfriskande känsla, tillåter denna kudde dig att anpassa din sömnupplevelse exakt efter dina behov. Upplev ett revolutionerande sätt att vila och förnya dig med vår minneskumkudde med inbyggt värmeelement.

Temperaturinställningar

Föreställ dig följande: Du ligger i din säng, redo att njuta av en varm och mysig sömn. Med vår minneskumkudde är det så enkelt som att trycka på en knapp. En knapptryckning och du känner värmen på 50°C, precis vad du behöver för att helt koppla av. Vill du ha det lite svalare? En enkel knapptryckning till och temperaturen sjunker till 45°C. Men om du verkligen vill sänka värmen, tryck en gång till för den lägsta inställningen på 40°C.

Och om du vill ha extra sinnesfrid kan du enkelt stänga av värmeelementet efter behov. Håll bara strömbrytaren nere tills den röda lampan börjar blinka. Nu kommer värmeelementet att stängas av automatiskt efter 30 minuter, så att du kan sova lugnt hela natten.

Skötselråd

  • Tvätt av minneskum - Ej lämplig för tvättning!
  • Tvätt av innerkudde - Ej lämplig för tvättning! Bryt strömmen från kudden och rengör kudden försiktigt med en hårt urvriden trasa. Kudden får endast användas när den är helt torr!
  • Tvätt av yttre kuddfodral - Lämpligt för maskintvätt vid 40°C.
  • Torkning - Ej lämplig för torktumling. Måste lufttorka i skuggan.
  • Kemtvätt - Ej lämplig för kemtvätt.

Behöver du hjälp?

Om du behöver hjälp eller har frågor om din order, kontakta service@zenbed.se - vårt dedikerade team är redo att hjälpa till!